Bitcoin Miner-kosten en Micropayment-kanalen

Het Bitcoin-netwerk wordt onder druk gezet door het toenemende aantal transacties via de blockchain. Dankzij de kleinere blokgrootte van 1 MB, die sinds de tijd van Bitcoin’s creatie nog niet is geüpgraded. De toegenomen belasting van het netwerk heeft geleid tot vertragingen in de bevestiging van transacties. Mijnwerkers zijn begonnen met het geven van prioriteit aan transacties met een hogere hoeveelheid mineralen, wat leidt tot een verhoging van de gemiddelde mijnwerkervergoeding per transactie.

Door de toenemende transactiekosten zijn micro-transacties over het Bitcoin-netwerk vrijwel onmogelijk. Tegelijkertijd zullen degenen die geneigd zijn een groot aantal bitcoin-transacties te doen, uiteindelijk veel betalen voor transactiekosten. Om deze problemen te verhelpen, heeft 21 Inc. microbetalingskanalen geïmplementeerd die zijn ontworpen om een groot aantal transacties tussen twee partijen af te handelen zonder dat alle transacties via de blockchain zijn bevestigd, zolang het kanaal maar open blijft tussen de twee wallet-adressen .

De gemiddelde Bitcoin Code

De gemiddelde mijnwerker voor een snellere bevestiging op Bitcoin Code de blockchain staat momenteel op ongeveer 40 satoshis per byte. Elke bitcoin-transactie is ongeveer 250-256 bytes, waarmee de gemiddelde bitcoin-transactiekosten ongeveer 10.000 satoshis of meer bedragen, wat overeenkomt met $ 0,04. De grafiek van de bitcoin-kostenvoorspeller van 21 Inc. geeft de gemiddelde tijd weer die nodig is om de digitale transacties op de blockchain te bevestigen op basis van de toegewezen mijnbouwkosten.

microbetalingskanalen

Bitcoin-kostenvoorspeller gebruikt blockchain-gegevens van de afgelopen drie uur terwijl de niet-bevestigde transacties in de mempool worden meegerekend om een grafiek voor te stellen met de gemiddelde transactietijd, minivergoeding en blokvertraging.

Het micropayments-kanaal Bitcoin Loophole

Het micropayments-kanaal stelt bitcoin-gebruikers in staat om dit gedoe te overwinnen door Bitcoin Loophole alle transacties die via het kanaal plaatsvinden, slechts tweemaal over de blockchain te registreren. Vergelijkbaar met het openen van een tabblad op een creditcard in je favoriete balk, zal het microbetalingskanaal een transactie registreren zodra het kanaal is gemaakt, door een bepaald bedrag aan bitcoin te blokkeren voor toekomstige transacties via het kanaal met behulp van OP_CHECKLOCKTIMEVERIFY en elke betaling kan worden ondertekend door de afzender, met een optie voor de ontvanger om het ondertekende bedrag op elk gewenst moment in te trekken of te wachten tot het microbetalingskanaal is gesloten om het transactiebedrag te ontvangen. Het grootste transactieblok op het kanaal wordt uitgezonden om op de blockchain te worden opgenomen.

Om alle transacties die plaatsvinden via het Micropayment Channel uit te voeren, worden meerdere lokale versies van de transacties aangemaakt, die een voor een worden uitgezonden naar de blockchain nadat alle transacties zijn ontvangen. De ontvanger moet de betalingen aan de blockchain uitzenden vóór het verstrijken van de tijdslotperiode. Anders worden de geblokkeerde fondsen beschikbaar voor besteding.

Micropayment-kanalen helpen de kosten en tijd en kosten te verlagen die gepaard gaan met meerdere transacties via de blockchain. Het lijkt op het Lightning Network, waarvan wordt voorgesteld dat het de komende dagen in de Bitcoin-kern zal worden geïmplementeerd.